България трябва да бъде с ясна позиция по отношение на

...
България трябва да бъде с ясна позиция по отношение на
Коментари Харесай

Мария Габриел: Подкрепа за Украйна ще даде възможност за участие във възстановяването ѝ

България би трябвало да бъде с ясна позиция във връзка с войната в Украйна като поддържа украинския народ. Това би дало опция след това български компании да вземат участие във възобновяване на страната. Това съобщи пред Би Ти Ви вицепремиерът и външен министър Мария Габриел.

Доскорошният български еврокомисар съобщи, че сред сътрудниците във властта не е конкретизирана кандидатурата за нов.

" Важно е България да изпрати еврокомисар, който ще отстоява сектор, който е ориентиран към бъдещето на хората. Необходимо е време, с цел да обсъдим номинацията. Принципът на това държавно управление е разговор с Денков, ще обсъдим с него кандидатурата, тя би трябвало да не разсънва нови напрежения ", съобщи Габриел.

На въпрос на Българска национална телевизия дали има терзания по какъв начин държавното управление ще работи с президентската институция Мария Габриел отговори по този начин: " Смятам, че в връзките с президентската институция има потребност от успокоение ".
По думите ѝ българските жители чакат институциите да работят. Мария Габриел разясни, че изпращането на втори пакет помощ за Украйна от България към момента не е разисквано на равнище Министерски съвет.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР