България трябва да бъде по-смела, по-суверенна и да каже ясно

...
България трябва да бъде по-смела, по-суверенна и да каже ясно
Коментари Харесай

Сидеров: България да каже ясно на Брюксел, че губим от санкции срещу Русия

България би трябвало да бъде по-смела, по-суверенна и да каже ясно на Брюксел, че страната ни губи стопански от наказания против Русия.
Българският парламент да одобри решение, с което да разпореди на българското държавно управление да гласоподава в Съвета на Европа за тяхната анулация. Това сподели водачът на АТАКА Волен Сидеров по време на среща на Групата за другарство България – Русия в Народното събрание.
„ Ние сме парламентарна република и всяко решение на Народно събрание е наложително за държавното управление. АТАКА към този момент е внасяла сходен план за решение, само че той не беше признат в предния парламент ”, съобщи Сидеров на срещата с Василий Иконников,
Той е ръководител на Групата за съдействие с България и член на Комисията по бюджет и финансови пазари в Съвета на Федерацията на Федералното заседание на Руската федерация.
Иконников бе придружаван от депутата от Съвета на Федерацията Андрей Климов и съветския дипломат у нас Анатолий Макаров.
Лидерът на АТАКА беше безапелационен пред съветските посетители, че анулацията на глобите ще бъде измежду главните дела на представителите на неговата партия в бъдещия Европарламент.
В умозаключение той прикани българските си сътрудници от другите партии, които участваха на срещата, да заявят, че са ЗА анулация на рестрикциите против Русия и по този метод да се подобрят връзките сред България и Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР