България трудно би се справила през зимата без доставките на

...
България трудно би се справила през зимата без доставките на
Коментари Харесай

България трудно би се справила през зимата без Газпром

България мъчно би се справила през зимата без доставките на " Газпром ", разяснява пред Нова тв Станислав Балабанов от Има Такъв Народ. Според него трябвало да се търсят всевъзможни снабдители, в това число и от Русия.

" Ние и сега купуваме съветски газ, единствено че през медиатори, заради което цената му е по-висока ", уточни Балабанов.

По мотив предстоящите количества азерски газ през връзката с Гърция, Балабанов съобщи, че и той бил съветски. Депутатът от Има Такъв Народ напомни, че в предходното държавно управление енергийният министър Александър Николов е предложил да плащаме на " Газпром " по схемата с рубли, само че вицепремиерът Асен Василев отказал. Балабанов акцентира, че най-сигурните доставки са по водопровод, тъй като този от танкерите се оскъпявал.

" Важното е за България да бъде обезпечен газ евтино ", означи Балабанов.

По думите му сътрудник в идващия парламент на Има Такъв Народ не можели да бъдат ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Можело да се мисли за договаряния с останалите партии, само че не трябвало да се дава повече власт на Асен Василев и Кирил Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР