България Телефони, телевизор, лекарства в килиите на Митьо Очите и

...
България Телефони, телевизор, лекарства в килиите на Митьо Очите и
Коментари Харесай

Телефони, телевизор, лекарства в килиите на Митьо Очите и Миню Стайков

България Телефони, тв приемник, медикаменти в килиите на Митьо Очите и Миню Стайков Претърсването било осъществено още на 17 май, правосъдният министър и основният прокурор са сезирани през днешния ден  Жанета Нейкова 21 май 2019, 13:33
значителни телефони, лекарства, USB кабели и тв приемник са открити в пространства в болничното заведение на Софийския централен затвор, населявани от Миню Стайков и Димитър Желязков - Митьо Очите, излиза наяве от известие на спецпрокуратурата. Претърсването било осъществено на 17 май.

Три дни по-късно заместник-директорът на ГДНП старши комисар Тодор Гребенаров уведоми за резултатите от инспекцията административните ръководители на Специализираната прокуратура Димитър Петров и на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова.

В реанимацията, където са настанени Димитър Желязков и Миню Стайков, са открити и конфискувани 59 CD, карта за цифрова телевизия и 1 разтегателен колан. При обиск на Желязков е открит мобилен телефон, който той извадил от колана на кръста си и го блъснал в земята.

В спалното помещение имало и десетки стекове с безалкохолни питиета, стекове с минерална вода, огромни количества пакетирани захарни произведения, салами, плодове, олио други малотрайни артикули. Към момента на осъществяване на претърсването Миню Стайков към този момент е бил оповестил гладна стачка.

В помещението са открити лекарства и хранителни добавки, за които не са издавани медицински предписания. В долап, употребен от Димитър Желязков, са открити редица медикаменти, включително и добавка за сън. Само 8 от тях му били изписани.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР