България СУ с нови правила за прием на студенти ВУЗ-ът

...
България СУ с нови правила за прием на студенти ВУЗ-ът
Коментари Харесай

СУ с нови правила за прием на студенти

България СУ с нови правила за банкет на студенти ВУЗ-ът ще признава оценките от матурите за кандидатстване в 116 от общо 118 бакалавърски стратегии  Василена Василева 18 май 2020, 17:09  СУ с нови правила за банкет на студенти Източник: iStock/Getty Images
кадемичният съвет на Софийския университет "Св. Климент Охридски " утвърди промени в Правилника за приемане на студенти за образователната 2020/2021 година.

ВУЗ-ът ще признава оценките от държавен зрелостен изпит като конкурсни за кандидатстване в 116 от общо 118 бакалавърски стратегии.

Хиляди зрелостници с писмо до МОН, желаят си баловете

Единствените кандидатстудентски изпити, които ще организира най-старото висше образователно заведене ще са по биология и химия за специалностите "Медицина " и "Фармация ", както и по Математика ІІ за специалностите във Факултета по математика и информатика, Физическия факултет и Стопанския факултет.

С оценките от изпитите по биология и химия кандидат-студентите ще могат да аплайват и за специалности в Биологическия факултет, Факултета по химия и фармация и Физическия факултет.

Български студенти - финалисти на конкурс на Microsoft

Кандидатстването в компетентност "Право " ще се реализира с оценката от държавния зрелостен изпит по български език и литература и общия триумф от дипломата за приблизително обучение.

Кандидатстудентският изпит по химия ще се организира на 14 юни. Този по биология ще е на 20 юни, а по Математика II – на 21 юни. Началният час и на трите изпита е 9.00 часа.

2 специалности в 1 образователен проект във Варненския свободен университет

Кандидат-студентите, които до този миг не са подали заявки за явяване на изпит, могат да се записват в период до 10 юни 2020 година само посредством електронизирана система на университета на адрес https://online.uni-sofia.bg с линк от основната страница на Университета – http://www.uni-sofia.bg.

Подалите заявки за анулирани кандидатстудентски изпити ще бъдат обезщетени посредством електронно генерирани поименни ваучери с левовата равноценност на заплатената такса. Електронните ваучери могат да се употребяват като средство за възнаграждение на такси за подаване на заявки за явяване на кандидатстудентски изпит или за подаване на документи в електронизираната система. Средствата от неизползваните електронни ваучери ще бъдат възобновени след края на акцията.

Студенти хакват проблемите на България

Кандидат-студентите се записват за класиране в период от 22 юни до 3 юли 2020 година посредством електронизираната система на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от основната страница на Университета – http://www.uni-sofia.bg.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Василена Василева Източник: су банкет студенти изпит .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Сезонно наети безработни няма да губят право на помощи  1 Градините в София отварят с цялостни групи  1 Къде ще са държавните бензиностанции  1 Какви са рекомендациите към бизнеса от Инспекцията по труда --> Пaрите ни  Сезонно наети безработни няма да губят право на помощи Сезонно наети безработни няма да губят право на помощи  Градините в София отварят с цялостни групи Градините в София отварят с цялостни групи  Къде ще са държавните бензиностанции Къде ще са държавните бензиностанции  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  <br> 7 съвета за <strong> предотвратяване от инфаркт </strong> и инсулт <br>
7 съвета за предотвратяване от инфаркт и инсулт
 <br> СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа <br>
СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа
 Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия  Пред банкрут ли е Турция? Пред банкрут ли е Турция? Последни  СУ с нови правила за банкет на студенти СУ с нови правила за банкет на студенти  Проверка в СЗО за отговора й по отношение на епидемията Проверка в СЗО за отговора й по отношение на епидемията  Вижте децата, които ще станат крале и кралици Вижте децата, които ще станат крале и кралици  Отиде си Мишел Пиколи, една от най-ярките звезди на френското кино Отиде си Мишел Пиколи, една от най-ярките звезди на...  Съдят британския свещеник Даниел Хъл, блудствал с деца в Сливен Съдят британския свещеник Даниел Хъл, блудствал с деца в...  Св. Синод предложи православието да се включи в избираемите образователни часове Св. Синод предложи православието да се включи в...  Ford Explorer Plug-In Hybrid Ford пусна плъг-ин хибрид, само че на цената на BMW X5  За първи път от 30 години: Шестзнаци се родиха във Франция За първи път от 30 години: Шестзнаци се родиха във...  Защо на Летище София стопираха служащи да отлетят за Цюрих Защо на Летище София стопираха служащи да отлетят за...  Върховен административен съд разгласи за оскъдна заповед на Ананиев по отношение на карантинните ограничения Върховен административен съд разгласи за оскъдна заповед на Ананиев по отношение на...  eMAG с огромна дарителска акция в поддръжка на напъните за битка с рецесията eMAG с огромна дарителска акция в поддръжка на...  <p>Пожар избухна до &quot;летните сараи на Ахмед Доган&quot;</p> Пожар избухна до "летните сараи на Ахмед...  Жена пострада при гърмеж на газова бутилка в Пловдив Жена пострада при гърмеж на газова бутилка в Пловдив  Какво ще се случи, в случай че се влюбите в човек от същия зодиакален знак? Какво ще се случи, в случай че се влюбите в човек от същия...  Почина един от ранените в злополуката край Копринка Почина един от ранените в злополуката край Копринка  Ивет Лалова на 36 година: За изолацията и силата на духа Ивет Лалова на 36 година: За изолацията и силата на духа  ОССЕ: Спешното финансиране ще усили корупцията в Европа ОССЕ: Спешното финансиране ще усили корупцията в...  Там работят българи и румънци, стотици са инфектирани с ковид Там работят българи и румънци, стотици са инфектирани с...  Откраднаха стотици милиони от компенсациите за безработица в Съединени американски щати Откраднаха стотици милиони от компенсациите за...  Кирил Домусчиев Домусчиев: NOVA ще сезира Комисия за защита на конкуренцията за контракта на bTV с... Всичко от през днешния ден Виц на деня Пролет, отлично време... по какъв начин пък никой не се тагна от Терминал 1 или 2, че пътува на някъде!? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа  Проф. Близнашки: Румен Радев се трансформира в проблем за страната  " Дано времето да е изсъхнало и горещо, с цел да не му е удобно на вируса "  Пред банкрут ли е Турция? Пред банкрут ли е Турция?   Европейската комисия предизвести България за вносните храни Европейската комисия предизвести България за вносните храни Водещи вести  Кирил Домусчиев Домусчиев: NOVA ще сезира Комисия за защита на конкуренцията за контракта на bTV с Български състезателен тотализатор  Разследване: 8 милиона налял на bTV държавният Тотализатор Разследване: 8 милиона налял на bTV държавният Тотализатор  Европа – къде, какви ограничения против ковид падат Европа – къде, какви ограничения против ковид падат  <p>Епидемиите изчезват преди да открием по какъв начин да ги контролираме&nbsp;</p> Вирусолог: Епидемиите изчезват доста преди да открием по какъв начин да ги направляваме  10 години на върха: Тото и неговите превъплъщения 10 години на върха: Тото и неговите превъплъщения  <p>Недялка: &bdquo;Hell&rsquo;s Kitchen&rdquo; е страст</p> Недялка: „ Hell’s Kitchen ” е пристрастеност  Сараево Сараевските Ромео и Жулиета и жестокостта на войната  <p>Пожар избухна до &quot;летните сараи на Ахмед Доган&quot;</p> Пожар във вилен парцел в парк " Росенец " край Бургас  Откраднаха стотици милиони от компенсациите за безработица в Съединени американски щати Откраднаха стотици милиони от компенсациите за безработица в Съединени американски щати  Архив Хакери превзеха няколко суперкомпютъра в Европа  Там работят българи и румънци, стотици са инфектирани с коронавир </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР