България спортува! Под този надслов ще протече уикендът, а и

...
България спортува! Под този надслов ще протече уикендът, а и
Коментари Харесай

България спортува, а Gong.bg ви очаква

България спортува! Под този надпис ще протече уикендът, а и идващите дни у нас. В София и в разнообразни градове от страната се организира всеобща самодейност за стимулиране на хората да се занимават със спорт. За втора поредна година Борисовата градина в столицата е подготвена да одобри всички запалянковци, които имат предпочитание да се допрян до другите типове спорт.

За най-големите футболни почитатели Gong.bg е приготвил страхотна изненада. Турнир по джаги, в който огромният залог е посещаване на мач от Световното в Русия това лято. Отборът победител в конкуренцията, която ще се организира през днешния ден, ще отпраши за Русия, с цел да изживее страстта на Мондиала.

Надпреварата стартира в 11:00 ч. до Лятната сцена в Борисовата градина, а 32 тима ще преследват фантазията си.

В неделя купонът продължава, само че към този момент без спортен темперамент.

Междувременно една от задачите на самодейността „ България спортува “ и тази година е построяването на площадки за спорт за хора в неравностойно състояние.

Присъедини се и ти! България спортува!

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
СПОРТ Поляк пристигна в София на договаряния да поеме ЦСКА Холмар и Тиам към този момент са благосъстоятелност на Левски Аржентинец отказал на Лудогорец

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР