България спечели с 1:0 срещу Полша в група D за

...
България спечели с 1:0 срещу Полша в група D за
Коментари Харесай

България победи Полша с 1:0 при младежите

България завоюва с 1:0 против Полша в група D за Европейско състезание за младежи до 21 години. Гола осъществя Марин Петков след почивката.

Загубата е първа за поляците на техен терен в квалификациите. Полша обаче остава водач с 15 точки от седем мача. Нашите са трети с три точки по-малко. Следващият мач е точно сред двата отбора в – на 10 септември. Германия е на второ място в класирането с. За финалия шампионат непосредствено се класира първия в класирането, а вторият играят плейофи.

Домакините започнаха по-активно, само че не съумяха да застрашат вратата, защитавана от Дамян Христов. След това Станислав Шопов имаше два късмет да открие резултата, само че не съумя. В единия случай се намеси и вратарят Кацпер Тобиаш. После домакините дадоха отговор със мощен, само че неакуратен отдалечен шут на Якуб Калужински.

Втората част стартира с нови опити за гол на Полша, само че до подобен не се стигна. В 58-ата минута обаче Марин Петков стреля от далечна отдалеченост, изненада вратаря и вкара за 0:1 в интерес на България. Поляците натиснаха, но защитата и вратарят Дамян Христов се оправиха.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР