България Сидеров и БНТ: Провокация ли породи скандала Лидерът на

...
България Сидеров и БНТ: Провокация ли породи скандала Лидерът на
Коментари Харесай

Сидеров и БНТ: Провокация ли породи скандала

България Сидеров и Българска национална телевизия: Провокация ли породи абсурда Лидерът на " Атака " съобщи, че ще заведе каузи против Българска национална телевизия, а ЦИК, че ще го санкции 3 октомври 2019, 09:44  Сидеров и Българска национална телевизия: Провокация ли породи абсурда
Сидеров и Българска национална телевизия: Провокация ли породи абсурда
 Баща търси правдивост след условна присъда за опит за ликвидиране
Баща търси правдивост след условна присъда за опит за ликвидиране
 Идва есенно време, дъжд и вятър, с 10 градуса по-студено
Идва есенно време, дъжд и вятър, с 10 градуса по-студено
 Уволниха чиновник на БАБХ след шокиращо видео
Уволниха чиновник на БАБХ след шокиращо видео
 Джок Полфрийман няма възбрана да напуща страната
Джок Полфрийман няма възбрана да напуща страната
 „ Нова Македония “: Няма съображение 3 март да е празник на България
„ Нова Македония “: Няма съображение 3 март да е празник на България
 ДАНС с акция в ДАИ-Пловдив
ДАНС с акция в ДАИ-Пловдив
 Запалиха парцел на претендент за кмет
Запалиха парцел на претендент за кмет

зикът на омразата съществено е навлязъл в нашето общество. Въпросът е за какво продължава да се търпи такова държание и за какво политиците реагират едвам в този момент. Вероятно тъй като това рефлектира върху цялата политическа класа в предизборния интервал.

Така журналистът Валерия Велева разяснява в "Здравей, България " по NOVA абсурдът, провокиран от водача на "Атака " Волен Сидеров в ефира на предаването "Референдум " по Българска национална телевизия.

След като времето в дебата на водача на "Атака " и претендент за кмет на София Волен Сидеров изтече, водещата Добрина Чешмеджиева отхвърли да му даде думата, само че той продължи да приказва и при изключен микрофон. Сидеров упрекна публичната телевизия в цензура, насочи обвинявания и към водещата и опита още веднъж да вземе думата. Добрина Чешмеджиева в ефир помоли да бъде извикана защитата, с цел да изведе Сидеров.

Скандал със Сидеров в ефира на Българска национална телевизия, влезе жандармерия

Според антрополога и член на Обществения съвет на Българска национална телевизия Харалан Александров "с тази окупация на общественото пространство Сидеров дава отговор на упованията на групата хора, които съставлява ".

"Те са гневни и ядосани и имат чувството, че техният глас не е чут. Тази игра би трябвало някой да я играе и водачът на "Атака " се оправя с ролята. Той е артистичен и грамотен. Прави по този начин постоянно, когато има електорална рецесия. Но и това е тежък прочувствен труд и евентуално някоя и друга чашка алкохол оказва помощ ", добави Александров.

Той изрази мнение, че след абсурда в народен ефир Сидеров ще "покачи резултатите си на локалните избори ".

Валерия Велева пък съобщи, че на мястото на шефа на Българска национална телевизия, тя би спряла предаването още на 10-ата минута.

Според журналиста всички останали участници във формата следвало да изоставен студиото преди Сидеров.

Захариева за Сидеров: Абсурдно и неприемливо

"Ще има още такива осъществявания. Докато има гневни, ще има кой да ги съставлява. А за този електорат каквото и да вършим, колкото и да жигосваме Сидеров, това ще бъде чуто като удостоверение на неговата значителност ", сподели още Александров.

След случката, Волен Сидеров съобщи, че ще заведе каузи против Българска национална телевизия.

"Ще се съветвам какви тъкмо каузи да заведа против Българска национална телевизия за неспазване на съглашение от страна на управлението ", съобщи пред публицисти в Народното събрание в сряда водачът на "Атака ".

От Съвет за електронни медии се заеха изключително със абсурда и дефинираха държанието на депутата като неприемливо. А ЦИК разгласи, че ще го санкции с сред 2000 и 5000 лв..

"Мисля, че ще бъде почтено, в случай че той оцени своята постъпка такава каквато е и сервира извиненията си. Ако реши да води каузи, ние сме подготвени за каузи. Няма да отстъпя от позицията си, няма да влезе подобен човек в Българска национална телевизия, до момента в който аз съм общоприет шеф, тъй като няма да позволи по този начин да мачка публицисти ", съобщи Емил Кошлуков.

Волен Сидеров нахлу в НАТФИЗ, опит за разпра при извеждането му (видео)


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР