България си имаше добър министър-председател. По-добре да се съсредоточим за

...
България си имаше добър министър-председател. По-добре да се съсредоточим за
Коментари Харесай

Борисов: При ротацията Мария Габриел става премиер, ДПС без министри

България си имаше добър министър-председател. По-добре да се съсредоточим за работа с партията, с хората, със структурите. В момента работи извънредно либерален принцип, с нечовечен самоконтрол, мисля, че това е положително за страната. Има ясно написано съглашение Денков - Габриел при ротацията. Така разяснява идната през март ротация водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас.

" Най-важното е Министерство на регионалното развитие в границите на тази седмица би трябвало да направи Плана и разпоредбите. Сега министерството би трябвало да работи не на 100, а на 1000% от потенциала си ", уточни той.

" Ще се направи разбор на всеки един министър и в случай че има такива, които не са се справили добре - ще бъдат заменени. Това ще стане след разбор на водачите и ще вземем решение ", сподели Борисов.

" Хаосът по границата през последните години ни спря от цялостно влизане в Шенген. Засега Калин Стоянов считам, че се оправя доста добре. Заедно с Мария Габриел и премиера Денков направиха доста при договарянията. Ние с Кирил Петков помагахме посредством двете комисии ", изясни водачът на ГЕРБ.

" Изрично би трябвало да благодарим на австрийския бизнес, който е вложил в България, написа писмо и застана зад България. Изпълнили сме изискванията, единствено би трябвало да покажем, че пазим надеждно границата ", сподели още Борисов и подсети за гонките с мигранти.

Бургас към този момент по въздух и море е в Шенген, могат и от морето, и по въздух да излизат хората. Имаше неточности, само че огромния проблем, който ни спря, бяха тези няколко години безпорядък по границите. Всеки ден репортажи, избиваха се мигрантите с служители на реда, и това отиваше по всички медии. Това бе по време на служебните държавни управления на Румен Радев, разяснява още Борисов.

" Във всяка партия има качествени персони. Движение за права и свободи от дълго време споделиха, че не желаят да вземат участие с министри в уточни Борисов.

" Стига сме се разделяли. Разединителите, които направиха по този начин, че страната да се ненавижда, 3 години мисля, че - никакъв триумф ", прикани водачът на ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР