България си има нова Лили Иванова, която е на път

...
България си има нова Лили Иванова, която е на път
Коментари Харесай

Ето я новата Лили Иванова!

България си има нова Лили Иванова, която е на път да наследи примата на музикалната сцена. Филмовият композитор Митко Щерев към този момент се похвали, че е разкрил наследницата на певицата, научи HotArena.

Тя се назовава Йоанна Димова, от Пловдив е и е единствено на 26 години. Завършила е АМТИ и работи като солистка в хор „ Драгостин Фолк Национал ”, написа " Телеграф ".

„ Бащата ” на именитата групировка „ Диана Експрес ” даже е написал първата си ария за Йоанна.

Тя се назовава „ Свят ” и е по стихове на класика на БГ рока Александър Петров. Той е създател на безконечни шлагери като „ Нашият град ”, „ Оловният боец ”, „ Оставаме ”, „ Времето е наше ”, „ Развод ми дай ”, „ Последен валс ” и други.

Песента е част от саундтрака на нов български сериал и съществена тематика на документалната поредност „ Съ нами Богъ ”. Творческият екип дефинира „ Свят ” като предизвикателство, тъй като цялата музикална идея е решена в жанр барок.

„ Това е един от най-сложните стилове за комбинация с пеене. Йоанна се оправи доста добре и в нейно лице виждам новата Лили Иванова. Пожелавам й да я надмине по триумфи ”, споделя разчувствания Митко Щерев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР