България ще участва на световното първенство по волейбол, което е

...
България ще участва на световното първенство по волейбол, което е
Коментари Харесай

Звездата, която липсва на световното, но печели много повече без екип /снимки/

България ще взе участие на международното състезание по волейбол, което е добра вест, несъмнено. Сигурно не сме любимец да спечелим купата, само че се надяваме най-малко на победи и положително показване, което не видяхме от мъжете преди по-малко от месец.
Една фигура ще липсва на Мондиала в Нидерландия и Полша – не чисто спортно-технически, а най-много като световна известност, която опустоши всички показа за тези думи в женския волейбол за последната година.
Нейното име е Кейла Алвеш, единствено на 22 години е и играе либеро.
Това е на игрището. Доскоро бе посрещач, само че я преквалифицираха в клубния тим Осаско.
Има мачове за тимовете на Бразилия до 19 и 20 години, само че по този начин и не попадна в женския отбор нито за Олимпиадата в Токио през 2021-ва (селесао взе сребро), нито в този момент.
Защо подчертаваме върху нейното неявяване? Ами, тъй като тя има 5.1 милиона почитатели единствено в Инстаграм, което е, горе-долу, колкото на съвсем всички останали състезателки, които ще са на международното, взети дружно! Изключваме няколко звезди от полския, сръбския и италианския тим, и сигурно изказванието е правилно. А нищо чудно и с тях на другата страна на везната, отново Кейла да ги бие.
Защо е толкоз известна – ето тук към този момент въпросът е в задачата. От година Кей, както я назовават съотборничките, има личен профил в платената платформа за „ пикантно и непозволено за малолетни наличие “ Only Fans.
И хиляди си заплащат, с цел да се срещат с това наличие – къси видеа, фотоси, в които Кей е облечена надалеч по-различно от волейболния екип. Уточняваме – няма порнографско наличие, нито даже фотоси, на които е напълно съблечена. Но еротиката струи от фотосите и за тези 12 месеца почитателите и в обществените мрежи се усилиха към 5000 пъти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР