България ще стане в скоро време част от изключително могъща

...
България ще стане в скоро време част от изключително могъща
Коментари Харесай

Шаман за България: Надига се могъща империя

„ България ще стане в скоро време част от извънредно могъща империя. “
Това предсказване направи фамозният шаман Елвил, който живее в най-северната част на Руската федерация – Колския полуостров.

Според уеб страницата esoreiter.ru пророчеството на магьосника Елвил планува, че в близко бъдеще ще бъде основан нов Съюз на славянските страни.

Порталът даже разгласява карта на новата международна мощ, в чийто състав с изключение на Русия влизат още и България, Беларус, Молдова, Полша, Украйна, Сърбия и Босна и Херцеговина.

Всъщност шаманът Елвил и предсказанията му не са непознати на света.
 Шаман за България: Надига се могъща империя

Това е по този начин по простата причина, че той към този момент има издадени девет бестселъра, които обаче са били оповестени под псевдонима Олард Диксън. Не всички от последните пророчества на Елвил са обаче толкоз оптимистични.

Според него въпрос на време е да се появи нова зараза.

Заразата ще плъзне поради основаването на нови, устойчиви на медикаментите вируси. В разследване на това пък човечеството ще претърпи друга революционна смяна. Елвил планува също, че ще бъдат основани изкуствени хора, което доста ще усили продължителността на живота.

Шаманът Елвил предизвестява също и за появяването на нови, устойчиви на медикаментите вируси, както и за революционни открития в медицината и физиката.

Шаманите от тайгата са уверени, че Сибир и Далечният изток са попили в себе си силата от Космоса и ще са най-благоприятни райони за всички форми на живот. Затова и сочат Азия като бъдеща райска градина и международен център на културата.

Днес мистичната общественост чака вторичното възвръщане на Земята на Първия небесен шаман.

Би трябвало той към този момент да е роден. „ Висшите сили дават на хората опция да се поправят, изпращат им предупреждения, само че те не схващат. Сега ще им пратят нов просветник на човечеството и той ще пристигна от Русия “, твърди Елвил.

Доколко всички тези предсказания ще се осъществен и в каква степен, занапред следва да разберем.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР