България ще се опита да спре Англия в предстоящата европейска

...
България ще се опита да спре Англия в предстоящата европейска
Коментари Харесай

Балъков: Ако паркираме автобуса, няма да спрем Англия

България ще се опита да спре Англия в идната европейска подготовка сред двата отбора. Това даде обещание треньорът на българския отбор Красимир Балъков при събирането на тима. Специалистът има вяра, че му е по-лесно да направи състава си, в сравнение с треньора на Англия Гарет Саутгейт.

" Ще се съобразим с динамичността и качествените бързи футболисти на Англия, само че в случай че паркираме рейса, няма да успеем да им се противопоставим. Чехите се пробваха да паркират рейса откъм гърба и получиха пет гола. Достатъчно образци имаме от българското състезание за ритване на топка напред и нависоко. Това не е моята идея и това няма да е нашата философия ", сподели селекционерът.

След две следващи загуби от Чехия и Косово, в този момент Балъков желае играчите му да покажат друго лице. " Ще се опитаме да бъдем добре проведени, изпитваме почит към Англия, само че би трябвало да покажем самочувствие и да дадем най-хубавото. Няма потребност от по-голям почит, в сравнение с би трябвало. Със боязън не се играе футбол ".

" Поуките от първите две загуби са доста. За страдание, имаме доста малко време за работа. Желанието е едно, опциите са напълно друго. Лицето на националния тим се сменя напълно. Сега ще би трябвало по най-бързия метод отначало да го изградим. Иска ми се да имаме повече време, само че няма по какъв начин да стане. Ще работим повече с видеоанализи и по-малко на терен ", добави селекционерът.

" Много по-лесно ми е да направя състава, в сравнение с Саутгейт. Той има извънредно богат избор на футболисти, за разлика от мен. Затова вървим по стадионите, следим, вършим заключения и гледаме избранниците ни да паснат оптимално на нашата тактика ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР