България ще се изправи срещу Австрия в първия си мач

...
България ще се изправи срещу Австрия в първия си мач
Коментари Харесай

България ще се бори за 9-о място на световното за бездомни

България ще се изправи против Австрия в първия си мач от финалната фаза на международното състезание по футбол за бездомни хора в Мексико Сити.

Родният отбор ще вземе присъединяване в разпределението на местата от 9 до 16 на обществения Мондиал, откакто приключи на трета позиция в крайното класиране на своята група от втората групова фаза на шампионата. На първо и второ място се класираха надлежно съставите на Босна и Херцеговина и Литва.

Националите събраха актив от 7 точки, откакто късно нощес записаха победа с 8:5 над състава на Киргизстан и приключиха 6:6 против Румъния в мач, който след това изгубиха с дузпи.

Въпреки това обаче по правилник те взеха една точка и от дуела с румънците. В първата си среща за деня България загуби с 2:7 от Литва.

Най-доброто показване на български тим на международното състезание по футбол за бездомни хора е спечелването на деветото място през 2015 година в Амстердам. Миналата година националите приключиха десети, откакто изгубиха финалния си дуел в груповата фаза точно против днешния им противник Австрия. Съставът на австрийския отбор е съвсем напълно формиран от афганистански бежанци.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР