България ще разшири визовите си центрове в Русия, Китай и

...
България ще разшири визовите си центрове в Русия, Китай и
Коментари Харесай

България разширява визовите си центрове в Русия, Китай и Индия

България ще разшири визовите си центрове в Русия, Китай и Индия, заяви външният министър Екатерина Захариева след среща с управлението на Асоциацията на почетните консули.

 Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи: Разширяваме визовите центрове в Русия на над 50, в Китай – на над 15, в Индия от март ще имаме изнесени визови центрове, за Виетнам са в ход договаряния сега.
На срещата министър Захариева разиска опциите за взаимна работа в областта на интернационалните и стопански връзки на страната ни.
Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи: Българската външна политика би трябвало да бъде стопански ориентирана. На всички заминаващи посланици споделям, че стопанската система на страната ни е топ приоритет. България би трябвало да бъде добре. Това може да става посредством просвета и туризъм, което би асъдействало за развиването на българския бизнес.
Министър Захариева осведоми управлението на Асоциацията на почетните консули, че по самодейност на министерството през октомври ще бъде проведена среща на всички почетни консули, представляващи България по света. Подобен конгрес би съдействал за привличане на вложения към България.
Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи: Смятам, че почетните консули могат да правят чудесна работа и го вършат. Благодарна съм на доста почетни консули за подпомагането на развиването на българския бизнес.  Е. Захариева: Български визи ще се издават в 15 града в Индия Е. Захариева: Български визи ще се издават в 15 града в Индия
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева се срещна с външния министър на Индия Сушма Сварадж. Това е първо посещаване у нас на и...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР