България ще приеме Унгария в бараж за Евро 2020 на

...
България ще приеме Унгария в бараж за Евро 2020 на
Коментари Харесай

Унгарците разкриха часа на мача, не се радват, че ще ни срещат

България ще одобри Унгария в бараж за Евро 2020 на 26 март от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски ". Това оповестиха медиите в страната на противника ни. При триумф на 31 март още веднъж на "Васил Левски " нашите ще срещнат спечелилия от двойката Исландия - Румъния.

И при нова победа ще си подсигуряват присъединяване на финалите, като в тях ще са в група с Германия. "Маджарите " не останаха по никакъв начин очаровани от жребия, макар че в последната година трикольорите завоюваха единствено един дуел - биха в София Чехия с 1:0.

"Мечтан чоп? Та ние не сме побеждавали България от 62 години ", проучват локалните медии, макар че измежду футболните хора конфликтът бе избран като много добър. "Не сме в положение да сме любимци против нито един отбор, още повече пък при посещение ", се споделя още в мненията. Халфът на Унгария Мате Вида също бе внимателен.

"Погледнато от последните ни резултати, не можем да сме сигурни в победа над нито един противник. Колкото до жребия - желаех да ни се падне България. Трябва обаче да признаем, че индикаторите ни не са впечатляващи, още повече, че ще би трябвало да гостуваме. "

"Съвсем друго щеше да е, в случай че приемем съперника на "Ференц Пушкаш " в Будапеща.Дано във финалния бараж играем с Румъния. Но към момента е рано за сметки, тъй като въпреки всичко би трябвало да преодолеем българите, а това няма да е леко ", сподели Мате.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР