България ще приема домакинските си мачове на стадиона в Разград

...
България ще приема домакинските си мачове на стадиона в Разград
Коментари Харесай

България ще домакинства в Разград и през 2023 година

България ще приема домакинските си мачове на стадиона в Разград и през тази година. Това разкри вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов на днешната конференция, в която бе показано новото партньорство с италианския тръст “Макрон ”. На 24 март тази година България приема Черна гора в първи мач от квалификациите за Европейското състезание през 2024.
 БФС показа нов сътрудник, националният ни тим сменя екипите през лятото на тази година БФС показа нов сътрудник, националният ни тим сменя екипите през лятото на тази година
“Ще домакинстваме на стадиона в Разград. Има хрумвания да се завърне националният тим в София, само че най-малко през тази година няма да бъде ”, съобщи Костадинов.

“По принцип концепцията е колкото повече качествени игрища има, като за следващ път би трябвало да подчертаем, че не е работа на федерацията да строи игрища, а на страната и на клубовете, толкоз на повече игрища ще играе националният ни тим. Както се случва в Италия, в Испания, с цел да се подтиква ползата ”, добави заместник-председателят на БФС Христо Запрянов.

“Да се надяваме, че през тази година ще стане стадионът на Ботев (Пловдив) и ще можем да играем там ”, сподели като допълнение Костадинов.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР