България ще ползва руски петрол до края на 2024. Изключението

...
България ще ползва руски петрол до края на 2024. Изключението
Коментари Харесай

Кирил Петков: България ще ползва руски петрол до края на 2024

" България ще употребява съветски нефт до края на 2024. Изключението за страната ни към този момент е реалност и ще бъде в детайли записано в детайлното умозаключение от съвещанието на Европейския съвет, което ще бъде оповестено след 2-3 дни ", съобщи министър председателят Кирил Петков преди втория ден от съвещанието на Европейския съвет.

" За нас беше витално значимо тази дерогация и хубавото е, че не е са един или шест месеца, а е до 2024, тъй че да можем да си оправим рафинерията без това да въздейства на цената поради промяна на микса. Това дава опция за рафинерията ни да работи и в това време да се пренастрои за работа с различен нефт. " - сподели Петков.



В последните три месеци дадохме невиждана поддръжка на бежанците от Украйна и в този момент влизаме в друга действителност. Така разяснява тематиката министър председателят Кирил Петков в Брюксел. В това отношение сме добър образец в Европейски Съюз.

Уверен съм, че изискванията от 1 юни са положителни, единствено дето не са в хотелите, цитира предлагането на вицепремиера Константинова къде ще бъдат преместени чужденците.

" Радвам се, че Пакетът номер шест ще мине ", сподели той по повод за прекъсване на петролните артикули от Русия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР