България ще получи огромни пари по Плана за възстановяване, ще

...
България ще получи огромни пари по Плана за възстановяване, ще
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Единствената реформа ще е намаляване на администрацията, Радев изобрети тези момчета

" България ще получи големи пари по Плана за възобновяване, ще оправят грешките, нямам доверие страна в Европейски Съюз да остане без тези пари. Големите пари са техния късмет - с него могат да останат в историята ", съобщи още Райчев пред Българска национална телевизия.

" Българите са безапелационни в позицията си за районен съд Македония. Завой ще има, с цел да може да се махне тематиката от главата на страната, тъй като това пречи и тежи. Македония продължава да не прави добър път път за България - автомагистрали, ж.п инфраструктура, не трансформират учебниците. Не може в историята да написа, че българите са фашисти. Караме се шумно, грозно и безсмислено ", счита специалистът.

Според Андрей Райчев не би трябвало да се караме за Гоце Делчев, а за малките екрани, университети и НПО-та.

" Радев изобрети тези момчета, никой не ги беше чувал, Червената партия е тази, която издигна Румен Радев. Трифонов и Има Такъв Народ са по-малко подвластни, само че и те го поддържаха. Не съм виждал персони, които да не се еманципират от своите основатели ", сподели Райчев визирайки Кирил Петков, Асен Василев и Сергей Станишев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР