България ще може да разчита на над половин милиард евро

...
България ще може да разчита на над половин милиард евро
Коментари Харесай

Над 500 млн. евро от ЕС за България за първите разходи срещу Covid-19

България ще може да разчита на над половин милиард евро от Европейски Съюз, с които да покрие първични разноски за битка с. Сумата ще бъде преведена незабавно, откакто отчетът по този нов инструмент за помощ бъде утвърден от Европейския парламент на второ четене, разгласи пред БНР евродепутатът:„ Този инструмент се финансира със задна дата за стартирали планове за справяне с и следствията от рецесията, която той провокира. Това значи, че в случай че по някоя оперативна стратегия са изплащани в допълнение пари на лекари, да вземем за пример, ще можем да си ги желаеме назад “, сподели той.
Новаков счита, че ще бъде реализиран компромис по бюджета на Европейски Съюз и възстановителния проект, макар ветото, което постановиха Унгария и Полша.
 Гърция: Карантина може да има и след 30 ноември Гърция: Карантина може да има и след 30 ноември
Целта от 1 декември да стартира намаляване на ограниченията или връщане на стопанската система към естественото положение наподобява нереалистична, съобщи...
Двете страни блокираха идващия седемгодишен бюджет с претекста, че не са съгласни отпущането на европари да зависи от метода, по който дадена страна съблюдава върховенството на закона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР