България ще гледа на живо речта на Урсула фон дер

...
България ще гледа на живо речта на Урсула фон дер
Коментари Харесай

БТВ ще излъчи на живо историческата реч на Урсула фон дер Лайен за състоянието на ЕС

България ще гледа онлайн речта на Урсула фон дер Лайен за положението на Европейски Съюз. На 14 септември от 10.00 до 11.00 часа bTV ще излъчи особено студио, в което феновете ще могат да проследят онлайн дебата за положението на Европейски Съюз през 2022. Водещ на студиото ще бъде журналистът Светослав Иванов, оповестява БТВ.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен ще произнесе своята трета тирада за положението на Съюза. Речта на председателя на Европейска комисия ще очертае положението на Европейския съюз в миг на съществени провокации, с които се
сблъскваме всички сега - войната в Украйна, рекордно високите цени на енергоносителите, рекордната инфлация и високите цени на горива и потребителски артикули. Големите упования са свързани с въпросите дали ръководителят на Европейска комисия ще
уточни общи ограничения, които страните-членки ще би трябвало да одобряват или отхвърлят като таван на цените при вноса на съветски газ и политиката на запълване на газовите складове в Европа.

По време на специфичното предаване екипът на bTV Новините ще предложи на феновете с изключение на речта на ръководителя онлайн, директни включвания на Десислава Минчева - Раул от Страсбург, и коментар на специалисти в студиото при Светослав Иванов.

           
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР