България ще е домакин на срещите от Група III от

...
България ще е домакин на срещите от Група III от
Коментари Харесай

България ще бъде домакин на купа "Дейвис" през 2018 г.

България ще е хазаин на срещите от Група III от зона " Европа " на Световно отборно състезание по тенис за Купа " Дейвис " следващата година. Мачовете ще се проведат през първата седмица на месец април на кортовете на Търговска колегия " Локомотив " в Пловдив.

От идната година тимовете ще бъдат разграничени в две групи и България ще е хазаин общо на осем тима.

" Домакинството на това събитие е ново самопризнание за БФТ като уредник на сходни влиятелни международни прояви ", съобщи доктор Георги Крумов, зам. ръководител на УС на БФТенис и ръководител на Търговска колегия " Локомотив " Пловдив. " Пловдив на два пъти е бил хазаин на мачове от Купа " Дейвис " и на два пъти от " Фед Къп " и нормално нашите представители са завършвали с триумф. Надяваме се да спазим традицията и нашите тенисисти да съумеят да се изкачат в по-горната група ".

Според него най-голямото предизвикателство пред България е провеждането на шампионата точно през април, когато алената настилка би трябвало да бъде добре готова.

" Клубът ни е квалифициран доста добре и се надяваме и този път да излезем с чест от семейството. Община Пловдив постоянно ни е подкрепяла при сходни събития и се надяваме още веднъж да е по този начин, с цел да създадем съвършени условия за нашите посетители ", добави доктор Георги Крумов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР