България ще бъде представена от шестима състезатели в турнира по

...
България ще бъде представена от шестима състезатели в турнира по
Коментари Харесай

България ще участва с шестима гимнастици на Европейския младежки фестивал в Марибор

България ще бъде показана от шестима състезатели в шампионата по спортна гимнастика на Европейския юношески фестивал, който ще се организира от 23 до 29 юли в Марибор (Словения).

В конкуренцията ще вземат участие Виктория Венциславова (клуб Левски-Спартак с треньор Филип Янев), Никол Соколова и Елена Николова (клуб Стрийт Уоркаут България с треньори Ивелин Иванов и Велислава Велева) при девойките и от Любомир Станоев (клуб Любчо Солачки с треньор Антон Гречки) и братята Йоан и Давид Иванови, който живеят във Англия и се приготвят при Антъни Вайс, а в България са картотекирани в клуб Левски-Спартак.

Българската делегация, в която са включени треньорите Филип Янев, Ивелин Иванов и Антъни Вайс пътува за Словения на 22 юли. Тренировките са на 23 и 24 юли, а първия спортен ден на шампионата по спортна гимнастика ще бъде на 25 юли.

Съдии ще бъдат Илия Янев и проф. Цветана Добрева.

Освен надпревари по спортна гимнастика, програмата на олимпийския юношески фестивал включва и шампионати по волейбол, лека атлетика, баскетбол 3x3, хандбал, джудо, планинско колоездене, колоездене, скейтборд, плуване и тенис.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР