България ще бъде представена от пълни отбори при мъжете, младежите

...
България ще бъде представена от пълни отбори при мъжете, младежите
Коментари Харесай

България ще участва с пълни отбори при мъжете, младежите и жените на европейското първенство по спортна гимнастика в Римини

България ще бъде показана от цялостни тимове при мъжете, младежите и дамите на европейското състезание по спортна гимнастика, което ще се организира в Римини, Италия.

Шампионатът на Стария континент за мъжете и младежите ще се състои в интервала 24-27 април, а този за дамите и девойките ще бъде сред 2 и 5 май.

При мъжете в конкуренцията ще започват Кевин Пенев, Даниел Трифонов, Йордан Александров, Димитър Димитров, Божидар Златанов, а при младежите Йоан Иванов, Давид Иванов, Георги Стоянов, Никълъс Наков, Наско Миков.

Жените също ще бъдат с цялостен състав - Валентина Георгиева, Никол Стоименова, Никол Соколова, Виктория Венциславова и Калина Тенева, до момента в който при девойките ще се включат Кристин Кръстева и Мишел Арабаджиева.



В рамките на днешния ден гимнастиците от националния тим направиха открита подготовка за представители на медиите, като за мъжете и младежите това беше едно от последните им занимания на българска земя, тъй като те отпътуват за Италия в неделя (21 април).

Част от българската делегация на европейското състезание ще бъдат още треньорите Димитринка Алексиева, Филип Янев и Ивелин Андреев при дамите, както и Милко Танкушев, Дамян Игнатов и Антъни Вайс при мъжете.

Съдии за страната ни на шампионата ще бъдат Цветана Добрева и Нели Такнушева (жени); Здравко Куртев и Илия Янев (мъже).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР