България ще бъде домакин на Европейско първенство по снукър през

...
България ще бъде домакин на Европейско първенство по снукър през
Коментари Харесай

Европейското първенство по снукър чука на вратата ни

България ще бъде хазаин на Европейско състезание по снукър през 2018 година, което ще се организира през февруари. По този мотив, през днешния ден у нас дойде ръководителят на европейската снукър федерация Максим Касис.

Французинът ще инспектира и посочи последни детайлности към събитието, което ще се състои от 2-ри до 16-ти февруари в София.

По време на визитата си господин Касис ще организира работни срещи с организационния екип на шампионата и представители на Фонданция София — Европейска столица на спорта 2018-та година. Максим Касис ще организира и публична среща с министъра на младежта и спорта Красен Кралев във вторник.

Очаква се над 200 състезателя от над 36 страни да вземат присъединяване в Европейското състезание. На шампионата на Стария континент ще се състезават както мъже, по този начин и младежи до 18 и до 21 години.

България като хазаин ще получи повече квоти за състезатели, което е една отлична опция за нашите играчи да получат интернационален опит и да премерят сили във всички възрастови групи. Също по този начин се чака и огромен брой български съдии да бъдат поканени на шампионата.

Максим Касис ще инспектира залата, където ще се организира шампионата и хотела, където ще бъдат настанени участниците, и формалните посетители.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР