България се тресе от тежки убийства ежедневно, които стават все

...
България се тресе от тежки убийства ежедневно, които стават все
Коментари Харесай

Премълчават връзка на краневския кмет с тежко убийство с разчленяване. 91-годишният му едва ходещ баща убил човек с винкел, но кой го е нарязал на парчета и заровил?

България се тресе от тежки убийства всекидневно, които стават все по-жестоки.

Освен в Негован и Сотиря тези дни има и друго зверско ликвидиране, за което обаче централните медии, а и прокуратурата и Министерство на вътрешните работи не желаят да приказват, тъй като е обвързвано с ръководещ кмет.

Настоящият кмет на Кранево Румен Николов има връзка с тежко ликвидиране, което Иван Гешев разгласи за разкрито. На изключителна конференция  единственият претендент за основен прокурор се похвали, че с намесата на държавното обвиняване са разкрити две тежки закононарушения, оповестява " Дума ".

``
реклама

По-късно обаче стана ясно, че към убийството на 56-годишен мъж има доста неизяснени обстоятелства макар хвалбите на Гешев, че часове преди пиарската му изява от Варна проверяващите са разплели гибелта на жертвата. Прокуратурата спести на медиите, че обвиненият за причинител е татко на краневския кмет. Другият му наследник пък е служител на реда, настояват локалните.

Преди 10 дни в гора край Варна е открит " съвсем заровен мъртвец на мъж ". " Стигна се до причинителя, който е арестуван. Същият е комшия по вила на убития, а посред им отдавна е имало спор. Убитият е тормозел своя палач, като го е крадял, заплашвал, нанасял му е от време на време побой и по този начин се е стигнало до тази трагична преживелица ", описа Гешев. Не стана ясно дали килърът е подавал тъжби в полицията и в случай че го е направил, какви ограничения са взели Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров добави, че килърът е на 91 години, а убийството е станало в дома му, за оръжие бил употребен винкел.

Нито Чавдаров, нито Гешев загатнаха името на дядо Петко, който е татко на краневския кмет. Те не обясниха и по какъв начин старецът е съумял да се оправи с натрупа, изключително откакто страда от деменция. Според тях обаче той съзнавал какво е направил и можел да дава отговор за дейностите си. Заради неговата възраст, болести и общото му физическо положение килърът не може да обитава в ареста. От прокуратурата не обясниха по какъв начин разчлененият мъртвец е откаран до гората, нито кой е го превозил.

Варненски уеб сайтове настояват, че в кметството и дома на Николов е осъществено претършуване и са конфискувани документи. В четвъртък и петък той не се е явил на работа, липсвал и служебният му автомобил.

И при разплитането на второто ликвидиране се оказа, че Гешев няма с какво толкоз да се похвали, нито пък да благодари за работата " на сътрудниците ". Мъж нанесъл побой до гибел на дамата, с която живеел на фамилни начала. За убийството проверяващите научили от позвъняване на дъщерята на посочения за причинител и от наетото погребално бюро.

Гешев разгласи, че битовата престъпност ще е приоритет на идващия основен прокурор. За изнасянето на информация по случая с хакерската офанзива против Национална агенция за приходите той уточни, че жителите би трябвало да бъдат осведомени и не може да се чуват единствено тезите на обвинените и отбраната. Съзнателно се манипулира обществото и прокуратурата няма по какъв начин да си мълчи, изключително в случай, че не е отговорна за нищо, оплака се Гешев. Това, че на някого не му харесва истината, не било проблем на обвиняването.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пише
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР