България се събужда, но ужасно бавно. Политиката е разделна наука,

...
България се събужда, но ужасно бавно. Политиката е разделна наука,
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: ГЕРБ да подкрепят ПП без да искат достъп до публични средства

България се разсънва, само че извънредно постепенно. Политиката е разделна просвета, която разграничава положителното от злото. ГЕРБ да поддържат Политическа партия без да желаят достъп до обществени средства и да вземат участие в изпълнителната власт. Това разяснява политологът проф. Евгений Дайнов за " Твоят ден ".

По думите му политическата система би трябвало да се преформатира по метод, по който партиите, които отхвърлят да схванат, че политиката е поделение на етиката, най-накрая да го схванат. Тогава ще тръгнат нещата. Диалогът се затруднява когато някой не е безкористен и се управлява от своите богатства. Борисов се смяташе за остроумен балкански водач, а в този момент стана евроатлантик. Той е в политиката не за общото богатство, а за асимилиране на общи запаси за избрани групи ", съобщи той.

" Има опция за държавно управление, потребно за България ", акцентира проф. Дайнов.

Политологът проф. Росен Стоянов счита, че би трябвало да се работи с духа, етиката и морала на младежите. " Ако съумеем да прехвърлим този метод на мислене върху политиците, ще тръгнем в положителна тенденция. Нашата социализация се базира на полезности, в политиката също е годно. Трябва да има подготвеност, историчност и памет.

Според него когато се дава морална оценка се крие риск от дамгосване на името му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР