България се провали с ваксините. Днес си го признаваме“, каза

...
България се провали с ваксините. Днес си го признаваме“, каза
Коментари Харесай

Д-р Хасърджиев: Дано не разберат по другия начин, че няма конспирация в ковида

 " България се провали с имунизациите. Днес си го признаваме “, сподели на брифинг доктор Станимир Хасърджиев – Национална пациентска организация, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Най-добрият вид е да си признаем една грешка и да се опитаме да я изправим, сподели още Хасърджиев. Според него трябват още доста смели дейности и да се поучим от опита на тези, които ни водят с 80% общи старания.

" Не знам дали сме узрели тук, само че е реалност, че имаме проблеми с неналичието на посланици за това какво е най-разумното решение. Посланието ми е към всички, които още се двоумят. Дано да не схванат по другия метод, че няма интрига в ковида. Не се колебайте – няма за по кое време!

По-добре да я сложим! Малко са групите, за които имунизацията е противопоказна. Най-лошото е да се разболееш и да не оздравееш. Аз съм се ваксинирал два пъти. Всички близки към мен – също, до един. Ако имах и най-малки подозрения, аз не съм глупак да дам ваксина, която да ги повреди. За бога братя, ваксинирайте се!, сподели още доктор Станимир Хасърджиев.

Гледайте повече във видеото!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР