България се превърна в първата страна в света, в която

...
България се превърна в първата страна в света, в която
Коментари Харесай

Първо в България: INFINITI ще продава автомобили онлайн

България се трансформира в първата страна в света, в която първокласният авто бранд INFINITI вкарва своята платформа за онлайн продажба на коли. Марката е и първата, която започва такава самодейност у нас.

Благодарение на уеб страницата вижИНФИНИТИ.бг клиентите могат да конфигурират мечтаната кола, екстрите, цвета, а по-късно да изискат тест драйв или непосредствено да поръчат своя автомобил до адрес. Владимир Еленков, шеф на представителството в България, разкри още, че колите ще бъдат доставяни, опаковани като подарък.

 Снимка 314469
Източник:

" За мен е чест да участвам на старта на този пилотен план. България е добър пазар за нас. Бях удоволетворен да схвана, че и онлайн продажбите, макар че са млад бранш в България, заемат все по-голям дял. INFINITI постоянно е бил бранд, който се стреми да огледа оттатък хоризонта, да търси новото и да развива технологиите. Търсим новаторски решения, които ще подобрят пътуването на нашите клиенти в бъдеще. Това включва, само че не се лимитира, до потребителски опит, нововъведения в продажбите, както и стратегии за преданост на клиентите ", сподели Раул Пичело, вицепрезидент на INFINITI Motor Company, отговарящ за Европа, Средния Изток и Африка.

Мобилната платформа предлага виртуален съветник, който " оказва помощ " на всяка стъпка.

Страната ни е определена, защото е един от най-добре представящите се пазари на INFINITI. По данни, показани на конференцията, 1,3 милиона българи пък пазарят онлайн. Тепърва следва консолидираното й и в Съединени американски щати, Китай, а едвам по-късно и в останалата част от Европа.

 Снимка 314468
Източник:

Мобилната платформа е интегрирана и с най-големия уебсайт за коли втора употреба, с помощта на който клиентът бързо може да дефинира цената на остарелия си автомобил, в случай че реши да го размени за нов от японската марка.

Премиум марката откри два нови оторизирани сервизни центъра - в Русе и Бургас, като предстоят и още в останалата част от страната, като задачата е цялостно покритие на България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР