България се представя за поредна година впечатляващо на най-голямото туристическо

...
България се представя за поредна година впечатляващо на най-голямото туристическо
Коментари Харесай

България се представя впечатляващо на туристическо изложение в Цюрих

 img_2  img_1
България се показва за поредна година впечатляващо на най-голямото туристическо ревю в Швейцария – FESPO Цюрих, което отвори порти на 25 януари, оповестиха за „“Труд от посолството ни в Берн.

Изложението ще продължи до 28 януари, като на нашия щанд с изключение на Министерството на туризма вземат участие три български туроператорски компании и Община Варна.

600 изложители от целия свят посрещат още веднъж на борсата многочислени гости на 25 000 кв. м изложбена повърхност. Техният интерес е притеглен от профилираното ревю за голф туризъм, както и от съпътстващата галерия на коне и аксесоари за езда – част от провеждащия се в Цюрих Световен Mercedes-CSI шампионат по конен спорт от 26 до 29 януари.

Специалната тематика на FESPO тази година e „Туризъм без бариери“, която показва опциите за достъп до туристическите услуги на хора с увреждания. Както и в предходни години, уредниците са се погрижили за богата съпътстваща стратегия от полемики и презентации с присъединяване на водещи експерти от сектора.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР