България се нуждае от титулярно стабилно, компетентно правителство, което да

...
България се нуждае от титулярно стабилно, компетентно правителство, което да
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Добре е Петков и Василев да се пенсионират

България се нуждае от титулярно устойчиво, умело държавно управление, което да държи в ръцете си отговорността за бъдещето на страната ни. Това сподели Томислав Дончев от ГЕРБ.

Той отговори и на Кирил Петков, който съобщи, че с ГЕРБ няма да има коалиция, до момента в който Бойко Борисов е неин водач.

„ Партиите не сменят управлението си по указания от други партии. Мога да върна със същата мяра. Мога да кажа, че примерно, в случай че господин Петков и господин Василев се пенсионират, това ще е свежа бликам в политическия живот, тъй като ще ампутира огромна част от некомпетентността в ръководството “, съобщи Дончев, представен от „ Епицентър “.

Той изясни, че Бойко Борисов е водач на партията и е определен от самите членове на партията.

„ Колкото до диалозите за държавно управление – това всъщност е обособен диалог. Дали сме доста знаци, в това число миналата година, че има всевъзможни разновидности за министър-председател, в това число и разнообразни от Борисов. Впрочем, всички тези мъжки поръчки съгласно мен не подхожда доста на обстановката, тъй като обстановката е повече от спешна и нямам поради единствено рецесиите в България. Имам поради, казано с купешки термини фрапантно влошената среда за сигурност. Това, което се случва в Украйна, това не е абстракция. Това не е нещо, което се случва надалеч от границите ни и си мисля, че всички би следвало да потъпчат малко политическото си его и да бъдат склонни към взаимни отстъпки “, съобщи още Дончев.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР