България се нарежда в златната среда сред държавите-членки на Европейския

...
България се нарежда в златната среда сред държавите-членки на Европейския
Коментари Харесай

Кой колко харчи за алкохол в Европейския съюз

България се подрежда в златната среда измежду държавите-членки на Европейския съюз по разноски на популацията за алкохолни питиета, съобщи БНР.
Това сочат последните данни на Евростат, като в тях не се включват сметките за алкохол в заведения за хранене и хотели. Рекордьор в класацията е Латвия - с 4,8 на 100 разноски за алкохол от общите разноски.
 Пийте вода, с цел да предотвратите махмурлука Пийте вода, с цел да предотвратите махмурлука
Експертът от Националната работа по опазване на здравето на Англия Ник Хирд насочва рекомендации за методите, с помощта на които може...
Данните на Европейската статистическа работа сочат, че през 2019 година семействата в Европейски Съюз са похарчили 117 милиарда евро, което съставлява 0,8% от брутния вътрешен артикул на съюза, за алкохолни питиета.
Това са 1,6 на 100 от общите им разноски за ползване. Освен в Латвия, делът на това перо е - надлежно 4,7 и 3,7 на 100. На другия полюс са Гърция и Италия с малко под 1%.
Данните на Евростат сочат още, че за 10 години - от 2009-а до 2019 година, в 13 държави-членки, измежду които и България, се регистрира понижение на каузи на общите разноски на семействата за алкохол.
В същото време в 7 държави-членки на Европейски Съюз тези разноски са се нараснали, като където те доближават 2,6 на 100 от общите разноски за ползване през 2019 година.
 Трите най-опасни възрасти за приложимост на алкохол Трите най-опасни възрасти за приложимост на алкохол
Учени от Университета в Нов Южен Уелс показаха три възрасти, при които използването на алкохол е най-опасна. Те разгласиха своята публикация...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР