България се нарежда на 44-то място в индекса Global Remote

...
България се нарежда на 44-то място в индекса Global Remote
Коментари Харесай

Най-добрите държави за работа от разстояние

България се подрежда на 44-то място в показателя Global Remote Work Index на  за най-хубавите местоположения за работата от разстояние. Според отчета Германия е най-хубавата страна за отдалечена работа, като след нея се подреждат Дания, Съединени американски щати, Испания и Литва. Следват Нидерландия, Швеция, Естония, Сингапур и Франиця, като прави усещане, че 8 от страните в Топ 10 са европейски.

Индексът включва общо 66 страни, чиято атрактивност като места за работата от разстояние се прави оценка на база на няколко фактора:
Киберсигурност – инфраструктура и правни меркиИкономически и обществени условия – сигурност, привличане на туристи, притежаване на британски език, цена на живот и здравеопазванеЦифрова и физическа инфраструктура — качество на интернет, досегаемост, електронна инфраструктура, електронно държавно управление, физическа инфраструктура и пространства за взаимна работаНиво на справяне COVID-19
При обособените индикатори България се подрежда надлежно на: 42-ра позиция по киберсигурност, 32-ра по стопански и обществени условия, 41-ва по цифрова и физическа инфраструктура и 42-ра по равнище на справяне с COVID-19.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР