България се намира в много решителен момент и трябва да

...
България се намира в много решителен момент и трябва да
Коментари Харесай

Габриел вижда игра на психоатаки на Гешев с депутатските имунитети

България се намира в доста съдбоносен миг и би трябвало да има работещ парламент. Това съобщи пред БиТиВи вицепремиерът Мария Габриел.

Имаме потребност от резултати, добави тя. Двугодишното безвремие трябвало да спре. Върнахме разговора на масата на договарянията, акцентира Габриел. Първо се заговорило за цели, след това за постове.

Тя и Николай Денков имали пълномощията да водят договарянията за държавно управление. Поставихме ползите на България над партийните , изясни Мария Габриел. Според нея ясно би трябвало да заявяваме поддръжка за Украйна.

В Европейски Съюз текат извънредно динамични процеси, изясни външният министър. България е суверенна страна, България не е заслон, сподели още Мария Габриел. България би трябвало да бъде част от европейското семейство , безапелационна бе тя.

Ставаме очевидци на игра на психоатаки и компромати, по този начин вицепремиерът дефинира войната сред Гешев и политиците. Тя не желае да се дават имунитети, до момента в който не се реализира правосъдната промяна. Важно е да се случи дебатът за правосъдната промяна, по мнението й.

Първото посещаване на Мария Габриел ще е в Брюксел. Все още няма диалози кой ще е идващият български еврокомисар.
 До седмица ГЕРБ и ПП/ДБ завършват управническата си стратегия
До седмица ГЕРБ и ПП/ДБ завършват управническата си стратегия

Основен приоритет е и приемане на постоянен бюджет в най-кратък срок
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР