България се класира за големия финал на Евровизия 2018. Той

...
България се класира за големия финал на Евровизия 2018. Той
Коментари Харесай

България се класира за финала на Евровизия 2018

България се класира за огромния край на " Евровизия 2018 ". Той ще е на 12 май в събота от 22.00 часа в Лисабон, Португалия. България се показва с песента " Bones ", изпълнена от група " Equinox ", формирана от Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

" Горди сме, че за поредна година България показва на тази влиятелна сцена първокласен и впечатляващ музикален план, който докосна сърцата на милиони телевизионни фенове в Европа ", сподели продуцентът на българското присъединяване в " Евровизия " Йоана Левиева-Соъйр. Тя означи, че " Equinox " са се показали безупречно в един сложен полуфинал, в който доста от песните имат късмет да са евентуални спечелили.

Българският представител в " Евровизия " чака мощна поддръжка на 12 май, когато са финалите. Надяваме се българите в чужбина да се включат в телевота, тъй като той може да е решителен за нас, споделиха изпълнителите и продуцентът Йоана Левиева. Другите девет страни, които минаха първия полуфинал в португалската столица, са Австрия, Албания, Естония, Израел, Ирландия, Кипър, Литва, Финландия и Чехия. Към момента букмейкърите отреждат на българския състав седмо място във финалното класиране, което е композиция от вота на феновете и оценките на професионални журита от всички страни. Вторият полуфинал е на 10 май, а финалът ще се излъчва на 12 май от 22 ч. директно по Българска национална телевизия. Публиката приветства мощно представителите на България. Те пяха под номер 10 в първия полуфинал на " Евровизия " 2018. Песента ”Bones “ е най-успешната българска премиера на ария за ”Евровизия “ - до момента има над 4 000 000 гледания в формалния канал на песенния конкурс в YouTube, отбелязва Българска национална телевизия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР