България се е “свила“ ио не полага усилия, за да

...
България се е “свила“ ио не полага усилия, за да
Коментари Харесай

Бойко Ноев: В България Борисов казва кой е шпионин

България се е “свила “ ио не поставя старания, с цел да проверява откритите подривни дейности на съветските специфични служби на своя територия, разяснява някогашният боен министър Бойко Ноев пред бТВ. По думите му в България еднолична власт и това се знае от всички: “премиерът, а не органите на властта и следствието, споделя кой е разузнавач и кой – не “. Той дава образец с дейностите на управляващите към шпионския скандал с Николай Малинов от придвижване “Русофили “.

" Юмрукът на властта излиза и споделя: Ние заловихме съветски разузнавач в България. Премиерът споделя: такова нещо няма, аз разбрах от медии. Това прави усещане освен у нас, само че и на открито ", споделя Ноев и добавя, че това държание е необяснимо.

Бившият боен министър показва и обстоятелството, че Путин награди Малинов и даже размаха пръст и сподели на България " внимавайте, като го разследвате, тъй като може да има съществени последици ".

“И България притихна - нито министър председател, нито президент не сподели нищо против думите на Путин “, сподели военният специалист.

“Ние сме назначили премиера да ни пази от тези зловредни въздействия, не американците. А какво виждаме? Фрапантни случаи на съветско влияние върху българската отбранителна промишленост “, уточни Ноев, припомняйки случая с отравянето на Емилиян Гебрев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР