България с това посещение излезе на чисто и светло в

...
България с това посещение излезе на чисто и светло в
Коментари Харесай

Развенча ли идването на Зеленски мита, че българите са на страната на Путин?

България с това посещаване излезе на чисто и ярко в връзките си с Украйна. Преди имахме лицемерие. Биехме се в гърдите, че сме за неутралитет, не оказваме помощ по никакъв метод, а се оказа тъкмо противоположното. България се изправи и сподели, че поддържа битката на украинския народ против тази експанзия. Това съобщи Милен Керемедчиев в ефира на Българска национална телевизия във връзка визитата на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Цветанка Андреева счита: „ В поредицата от парламенти, които имаше през последните две години, едно беше константа – евроатлантическото болшинство. Българският електорат остана на тази позиция. Идването на Зеленски развенча мита, че българите са с Путин. Зеленски подреди Радев непосредствено до Путин, праволинеен беше. Стана ясно, че позицията на президента не е към този момент представителна за нацията. ”

добави: „ Радев пропусна, че е президент на България. Получи се разлом сред него и хората, които са го избрали за президент. Винаги сме били евроатлантически насочена страна. Сега, че има вътрешнополитическа полза да има кресливичка група за обслужване на ползите на Путин, това не е вест. ”

Той е безапелационен: „ Много е тъпо за Радев. След България Зеленски отпътува за среща с президента на Чехия. Сравнете казаното в двете срещи. ”

„ Министърът на защитата Тагарев има ясна визия каква е тази война, какви са потребностите на Украйна и какви са опциите на България. Случихме на боен министър ”, счита още Бабикян.

Андреева добави: „ Трябва да забележим по какъв начин се амортизира идеологическата концепция на Радев за МИГ-овете ни. На Украйна към този момент не им би трябвало. „ Да пазим нещо остаряло, неизползваемо, с цел да водим хибридна война ” не е към този момент настоящо. ”

На въпрос ще има ли референдум за запазването на българския лев, тя е безапелационна: „ Българите би трябвало да знаят, че няма страна, която да е станала членка на еврозоната и да е обедняла. ”

„ Трябва да има доста сериозна акция за обяснение какви са изгодите от приемането на еврото ”, добавя Керемедчиев.

„ ГЕРБ гласоподаваха всеобщо „ въздържал се ”. Там няма неточност. Тези 46 души се въздържат защо? За да има референдум против еврото ли, с цел да няма ли? Това е най-йезуитската, отвратителна, антиевропейска позиция. Как ще влизаме в еврозоната, като ти доскоро се ускори да ни пращаш на референдум? ”, ядоса се Бабикян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР