България разгроми Оман с 9:0 в последния си мач от

...
България разгроми Оман с 9:0 в последния си мач от
Коментари Харесай

България с три от три на Мондиала по мини футбол след разгром

България разгроми Оман с 9:0 в последния си мач от груповата фаза на Световното състезание по минифутбол в Рас Ал Хайма, ОАЕ.България поведе в 7-ата минута. Николай Маринов бе на точното място след центриране отляво, с цел да открие резултата с прекрасен изстрел в долния ляв ъгъл на вратата.

Само три минути по-късно Веско Филипов бе покрай това да удвои преднината на " лъвовете ", само че противниковият пазач съумя да излезе напред и да избави.

В 12-ата минута Спас Милушев означи за 2:0 след добра композиция с Денис Иванов, който му подаде на далечната греда, а Милушев нямаше по какъв начин да сбърка на опразнена врата. Даниел Нестеров стигна до рисково центриране на далечната греда в 20-ата минута. Ударът му с глава обаче не откри задачата. Само минута по-късно Денис Иванов стигна до топка в наказателното поле и с мощен шут с десния крайник я прати в мрежата за 3:0.

В 23-ата минута още едно попадение добави Васил Гуджев с неспасяем изстрел в долния десен ъгъл на вратата. Минута по-късно още веднъж той бе забъркан в нов гол, този път с асистенция. Той откри Мирослав Кайряков, който направи резултата 5:0 в края на първата част. " Лъвовете " извършиха директен свободен удар в 33-ата минута, открит бе Любомир Ганчев, който пусна изострен пас към Мирослав Кайряков. Той обаче не съумя да засче на далечната греда. Минута по-късно пък Димитър Александров също се разписа.

Две минути Николай Маринов стреля от въздуха, само че осъществяването му не бе тъкмо. В 39-ата минута Васил Гуджев прати центриране към Ангел Рахов, който обаче не съумя да нанесе добър удар с глава, единствено секунди по-късно обаче Рахов вкара. В 45-ата минута Николай Маринов пусна страховит извеждащ пас отдясно и откри Димитър Александров, който от придвижване изпрати топката около стража на Оман за 8:0. Само 120 секунди по-късно Александров съумя да оформи и хеттрика си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР