България продължава да се върти в спирала на избори. Това

...
България продължава да се върти в спирала на избори. Това
Коментари Харесай

Подкаст | Защо политиците спряха да разказват истории

България продължава да се върти в серпантина на избори. Това евентуално е едно от обясненията за умората, налегнала политическите партии и резултатът - слабата предизборна акция. Ниската изборна интензивност обаче ще възпроизведе същия състав и същите разделения в Народното събрание, с доста леки промени без значително значение.

За притихналите избори, вялата акция, вероятностите за сходно или друго, само че устойчиво държавно управление, докога ще продължи цикълът на проби и неточности след дългогодишното ръководство на ГЕРБ приказваме в този епизод на подкаста " Гласът на Капитал " с водещ основният редактор на " Капитал " Алексей Лазаров и посетители Полина Паунова и Румяна Червенкова.
Your browser does not support the audio element.
Ще чуете още:

Защо тази акция беше най-скучната до момента? Къде се изгубиха историите и за какво политиците заобикалят да приказват за нещата с същинските им имена? Има ли излаз от рецесията на политическия модел?
Реклама
Гласът на " Капитал " e седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор и в който търсим отзиви от специалисти от света на политиката, стопанската система или бизнеса за значимите въпроси на нашето време.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в, или. Може да следите подкаста и като добавите този във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " може да ни изпращате на или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Свързани публикации Подкаст | Как българите " превзеха " Гърция 16 септември 2022, 15:20 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор " Гласът на Капитал "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР