България продължава да бъде давана за пример, заяви премиерът Бойко

...
България продължава да бъде давана за пример, заяви премиерът Бойко
Коментари Харесай

Добре сме защитили границата си, уверен Бойко Борисов

България продължава да бъде давана за образец , съобщи министър председателят Бойко Борисов за обстановката на българо-турската граница откакто Турция реши да пусне част от мигрантите, които са на нейна теротория да се придвижат към Западна Европа. Думите на премиера бяха изпратени от пресцентъра на Министерския съвет.

" Ние добре сме защитили нашата граница ", съобщи Борисов и добави, че съглашението Европейски Съюз -Турция важи в цялостен размер . Важното е, че българите спят умерено, тъй като хората помнят какво беше в Харманли, Овча купел, в центъра на София и какъв брой е умерено през днешния ден, уточни министър-председателят.

Борисов чака казусът да се реши, тъй като в противоположен случай за района ще има сериозен проблем за туризма и за капиталовия климат .

Припомняме, при протест в мигрантския център в Харманли на 25 ноември 2016 година бяха нанесени материални вреди за към 1 млн. лв. и афганистанец възпламени българското знаме. Тогава от полицията споделиха, че мигрантите-размирници си имали тактичност.
 Ердоган пред Меркел: Споразумението сред Европейски Съюз и Турция за мигрантите не работи
Ердоган пред Меркел: Споразумението сред Европейски Съюз и Турция за мигрантите не работи

Трябвало да бъде преразгледано

Имате три милиона да започнете, по-късно като забележим какво е направено , ще отпуснем още средства, сподели Борисов в Шумен, където посети стадиона " Панайот Волов ". През месец февруари държавното управление отпусна пари за реконструкцията на спортното оборудване.

Според премиера Борисов най-важно е първо да бъдат направени терените, тъй че да се обезпечи опция да упражняват детските школи . " Важно е да се работи с младите, по тази причина първо се прави на децата тревата. Да се направи както би трябвало, подменяме с най-хубавото ", съобщи Борисов.

Той изрази и желанието да има републикански хиподрум, с цел да може да се организират всички надпревари. По-рано през днешния ден министър-председателят Бойко Борисов посети село Пристое , където участва на обичайната кушия във връзка Тодоровден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР