България приема Унгария в евроквалификационна среща от Група G. Двубоят

...
България приема Унгария в евроквалификационна среща от Група G. Двубоят
Коментари Харесай

България приема Унгария при дебюта на Илиан Илиев и при закрити врата

България приема Унгария в евроквалификационна среща от Група " G ". Двубоят на стадион " Васил Левски " стартира в 19:00 часа и ще се организира при закрити врата.

Преди мача се говореше за всичко друго, само че не и за упованията от него, защото главния акцент беше върху решенията на Българския футболен съюз за местоположението на дуела. В последна сметка срещата остана в София и ще се играе на Националния стадион. Притесненията от митинги са повода мачът да бъде пред празни трибуни.

Иначе квалификацията ще бъде дебют за селекционера Илиан Илиев, който поема България в интервал на сериозна рецесия. Националите нямат нито една победа през 2023 година, а сега са в серия от 4 следващи загуби, в това число вкъщи от Литва с 0:2 през октомври.





" Навядам се при него да приличаме повече на тим, да придобием по-добър нов образ, да покажем темперамент и да поемем отговорност ", съобщи Лясков пред Българска национална телевизия.

Унгария идва в София за победа, която ще им обезпечи крайната първа позиция пред Сърбия. " Маджарите " единствени са непобедени в тази група, само че не съумяха да завоюват в две от трите си гостувания до този миг.

Второто от тях бе в Литва при зрелищен резултат 2:2 в последния квалификационен мач игран на 17 октомври. Така единствената победа за Унгария като посетител бе в Белград, само че в мач, в който не бе по-добрият тим на терена.

" Не мисля че местоположението доста ни интересува. Треньорът не стопира да ни повтаря, че отиваме на европейското състезание. Очакванията са доста високи към нас. Знаем, че България има нов треньор. Това ще бъде един тим с друга философия, ще ги проучваме и ще бъдем подготвени ", съобщи за Българска национална телевизия играчът Милош Керкеш.









Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР