България приема Люксембург в мач от Лига на нациитеБългария приема

...
България приема Люксембург в мач от Лига на нациитеБългария приема
Коментари Харесай

България ще продължава възхода си срещу Люксембург

България приема Люксембург в мач от Лига на нациите

България приема Люксембург в мач от Лига С на Лига на нациите. Срещата е през днешния ден от 19:00 часа на стадион " Христо Ботев " в Пловдив. В NOVSPORT.COM ще проследим всичко най-интересно от дуела онлайн. 

" Лъвовете " са водачи в своята група, откакто досега приключиха 0:0 при гостуването си на Беларус и победиха с 1:0 Северна Ирландия на " Колежа ". Гостите са последни, след две провали - 0:2 от Северна Ирландия в Белфаст и 0:1 от Беларус вкъщи. 

Националният тим се намира в напредък при Илиан Илиев, откакто записа осем мача без загуба. Футболистите ни завоюваха два от тях, а в останалите приключиха наедно. Сега настройките са за нов триумф, който ще усили фрапантно възможностите ни да спечелим групата си в шампионата. 

Илиан Илиев няма да може да разчита на халфа на Лийдс Илия Груев, който получи тежка контузия и ще се възвръща към пет месеца. Очаква се той да бъде сменен от Ивайло Чочев в титулярния състав. На вратата още веднъж ще бъде Димитър Митов, а отбраната пред него ще включва Виктор Попов, Живко Атанасов, Алекс Петков и Фабиан Нюрнбергер. В халфовата линия до Чочев ще са Георги К

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР