България прие така топло украинските бежанци преди 10 месеца, а

...
България прие така топло украинските бежанци преди 10 месеца, а
Коментари Харесай

Мързеливите украинци разграбват България! Вместо да са на фронта като истински мъже, те безчинстват най-нагло


България одобри по този начин топло украинските бежанци преди 10 месеца, а те й се отблагодаряват с тормоз над локалното население. Това излиза наяве от разказите на пострадали.

Украинците, които са дали над 10 хил лева, с цел да минат границата ни, отхвърлят да работят, тъй като ги мързи. Затова претърпяват посредством кражби и обири.

Някои от тях са престъпно проявени дезертьори от армията. Такива са да вземем за пример Руслан Дубровски и Денис Шейтанов, които сега се намират в ареста, упрекнати в многочислени кражби, донесли им над 100 хиляди лева

Те обаче надалеч не са единствените. Докато стоят задържани, техни сънародници не престават делото им и крадат на воля. Най-масово се граде по Черноморието, защото там е концентриран максимален дял от бежанците.

Най-засегнатите градове са Варна и Бургас, тъй като на всичкото от горната страна украинците са нагли и желаят да живеят в огромен град, не се задоволяват с Несебър или Созопол.

Една от пострадалите е 69-годишната варненка Тонка Андреева. Тя разкрива, че към Траката и Виница в морската ни столица съвсем не е останала къща, която да не е била „ посещавана ” от украинци.

Те нахлували най-вече нощем и започвали да претърсвят всичко във въпросния дом. Обръщали цялата къща с краката нагоре, изпразвали дрешници, шкафове, всичко, единствено и единствено да намерят нещо скъпо.

Една от жертвите се оплака пред медиите, че са й отмъкнали 5 кг. злато, събирано дълги години. После една част от него е било намерено в заложни къщи.

Украинците отмъквали и всякаква техника, която след това препродавали. Телевизори, преносими компютри, даже съдомиялни и микровълнови фурни.

Масовият украински апаш е с профил сред 40 и 50 година, висок и широкоплещест, с престъпно минало в родината си. Въпреки че е загрубял нарушител, него го е боязън да отиде на фронта и по тази причина е в България.

Жените не са на доста по-високо равнище от мъжете. Те пък се отличават с разюзденото си държание в леглото. Има информации за доста украинки, които си лягат с всеки срещнат по морето, до момента в който мъжете им са на фронта.

След Варна и Бугас съществено наранени са Пловдив и София. В столицата обаче към момента украинската престъпност се вихри единствено в някои региони.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР