България При какви мерки приемат децата в детските градини От

...
България При какви мерки приемат децата в детските градини От
Коментари Харесай

При какви мерки приемат децата в детските градини

България При какви ограничения одобряват децата в детските градини От Столичната община припомнят че, визитата е единствено по избор на родителите 26 май 2020, 08:57  Опасна права: Жители с подписка след драматичен случай
Опасна права: Жители с подписка след драматичен случай
 Бракониери в България гръмнаха една от най-редките птици
Бракониери в България гръмнаха една от най-редките птици
 Общо 17 плажа ще са с безвъзмездни чадъри
Общо 17 плажа ще са с безвъзмездни чадъри
 Тежка злополука сред ТИР и лек автомобил, мъж почина
Тежка злополука сред ТИР и лек автомобил, мъж почина
 Реакцията на Министерство на вътрешните работи след разкритията за корупция измежду пътни служители на реда
Реакцията на Министерство на вътрешните работи след разкритията за корупция измежду пътни служители на реда
 Пада 14-дневната карантина за българските водачи на интернационалните транспорти
Пада 14-дневната карантина за българските водачи на интернационалните транспорти
 Какво време ни чака през днешния ден
Какво време ни чака през днешния ден
 Три къщи горяха в Бобошево, жена пострада леко
Три къщи горяха в Бобошево, жена пострада леко

етските градини публично стартират работа от през днешния ден. Децата ще се одобряват след инспекция на здравословното им положение, като се направи график за банкет, тъй че да няма по едно и също време скупчване на родители.

Изготвен е и протокол за реакция при положение на новия ковид - на човек от личния състав или дете.

Децата могат да се върнат назад в градините без медицински прегледи или проучвания, с цел да се избегнат опашки пред кабинетите.

От през днешния ден: децата могат да спортуват, отварят детски градини

В столичната 128 детска градина са обособени разнообразни входове. На всеки от тях са сложени инструкции.

Достъпът до заведението се случва по график, през 15 минути.

"Така здравната сестра ще има опция да премери температурата на всяко едно дете. През това време родителят стои до входната врата ", изясни в ефира на "Здравей, България " по NOVA шефът Снежана Тодорова.

Тя обясни още, че в специфични съдове е обезпечен антисептичен разтвор, с който се обработват обувките на децата.

Малчуганите нямат право да внасят своите играчки в детската градина.

"Има условия играчките да могат да се дезинфекцират. Те би трябвало да са най-вече пластмасови, всички плюшени са прибрани ", добави още Тодорова.

Заместник-кметът на София Тодор Чобанов изясни, че през последните два работни дни преди празниците са извършени допитвания до всички родители.

26% от тях са удостоверили, че ще пуснат децата си в забавачките в столицата. "За яслите процентът е по-висок. Очакваме от 1 юни да се усили броят на искащите родители ", уточни той.

Той добави, че системата ще проработи с брой на децата, непосредствен до този при всеки летен сезон.

"Истината е, че има и родители, които се тормозят или двоумят. Те изчакват да видят какво ще се случи през идващите няколко дни ", сподели още Чобанов.

Заместник-кметът увери всички родители, че се вземат всички вероятни ограничения.

"Стриктно съблюдаваме напътствията на Министерството на образованието. Четири пъти дневно се прави вътрешна стерилизация на пространствата. Най-малко един път на ден на външната част от градините ", обясни Чобанов.



От Столичната община припомнят че, визитата е единствено по избор на родителите и предлагат децата, за които има кой да се грижи, да останат у дома.

Разрешиха груповите спортни занимания на закрито

Детските градини и яслите поетапно отварят порти

Мнението на родителите: "За " или "Против " отварянето на градините?




 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: детски градини .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 17 плажа с безвъзмездни чадъри и шезлонги това лято  1 До 100 000 лева безплатно за компании по нова мярка  1 Парите на туристите ще бъдат връщани най-рано есента  1 Ще връчват ли фишовете за нарушавания непосредствено на пътя --> Пaрите ни  17 плажа с безвъзмездни чадъри и шезлонги това лято 17 плажа с безвъзмездни чадъри и шезлонги това лято  До 100 000 лева безплатно за компании по нова мярка До 100 000 лева безплатно за компании по нова мярка  Парите на туристите ще бъдат връщани най-рано есента Парите на туристите ще бъдат връщани най-рано есента  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  <br> ДВГ ще усили цилиндрите в бъдеще. Porsche изяснява <br>
ДВГ ще усили цилиндрите в бъдеще. Porsche изяснява
 Колко постоянно да чистим всяка стая от вкъщи си Колко постоянно да чистим всяка стая от вкъщи си  Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони Няколко супер хрумвания за украса на дребни балкони Последни  <p>Д-р Кунчев: <strong>Черноморието</strong> ни ще е измежду от <strong>най-безопасните места</strong></p> Д-р Кунчев: Черноморието ни ще е измежду от...  При какви ограничения одобряват децата в детските градини При какви ограничения одобряват децата в детските градини  <p>10% от британците обичат колата повече от колегата си</p> 10% от британците обичат колата повече от колегата си  Опасна права: Жители с подписка след драматичен случай Опасна права: Жители с подписка след драматичен случай  <p>Само 10 нови случая на COVID-19 и без жертви</p> Само 10 нови случая на COVID-19 и без жертви  <p>Първа страна в Европа &ndash; свободна от коронавирус</p> Първа страна в Европа – свободна от ковид  Манфред Вебер Вебер: България ще може да се възползва от Фонда за...  <p>От през днешния ден: децата могат да спортуват, отварят детски градини</p> От през днешния ден: децата могат да спортуват, отварят детски...  <p>Българин превзема Китай с детска книга</p> Българин превзема Китай с детска книга  Apple iPhone SE Хакери съумяха да отключат всички модели на iPhone  <p>Най-смешните сватбени снимки</p> Най-смешните сватбени фотоси  “Шокирани сме “Шокирани сме ": Какво става в Швеция  Испания понижи с близо 2 хиляди умрелите от ковид-19 Испания понижи с близо 2 хиляди умрелите от ковид-19  СЗО стопира тестванията на хлорохин като лек за ковид-19 СЗО стопира тестванията на хлорохин като лек за ковид-19  Бракониери в България гръмнаха една от най-редките птици Бракониери в България гръмнаха една от най-редките...  След дъжда, Антон Антонов Изложбите: още веднъж задача допустима  Безследно изчезнали, тъй като споделиха истината за Ухан Безследно изчезнали, тъй като споделиха истината за Ухан  Световните океани бързо губят кислорода си Световните океани бързо губят кислорода си  Общо 17 плажа ще са с безвъзмездни чадъри Общо 17 плажа ще са с безвъзмездни чадъри  Германия обмисля удължение на карантината до 5 юли Германия обмисля удължение на карантината до 5 юли Всичко от през днешния ден Виц на деня - Муцка, на какъв брой си години? - На 28. - Е по какъв начин по този начин, нали синът ти е на 18? - Ми, порастват си децата. Кво… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Разследване: Как служители на реда живеят в разкош на ръба на закона  Журналистът Георги Александров се е удавил, има и контузии от рухване  Български доктор в Съединени американски щати: Български доктор в Съединени американски щати: " Щеше да е комедия, в случай че не беше покруса "  Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно Мутафчийски: Този жест ме трогна извънредно  Пет неистини за ковид Пет неистини за ковид  КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви Водещи вести  <p>Само 10 нови случая на COVID-19 и без жертви</p> Само 10 нови случая на COVID-19 и без жертви  <p>Първа страна в Европа &ndash; свободна от коронавирус</p> Първа страна в Европа – свободна от ковид  <p>Д-р Кунчев: <strong>Черноморието</strong> ни ще е измежду от <strong>най-безопасните места</strong></p> Д-р Кунчев: Черноморието ни ще е измежду от най-безопасните места  <p>От през днешния ден: децата могат да спортуват, отварят детски градини</p> От през днешния ден: децата могат да спортуват, отварят детски градини  Манфред Вебер Манфред Вебер: България ще може да се възползва от Фонда за възобновяване  <p>Българин превзема Китай с детска книга</p> Българин превзема Китай с детска книга  <p>Най-смешните сватбени снимки</p> Най-смешните сватбени фотоси  СЗО стопира тестванията на хлорохин като лек за ковид-19 СЗО стопира тестванията на хлорохин като лек за ковид-19  Безследно изчезнали, тъй като споделиха истината за Ухан

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР