България премахна ограниченията за влизане на британци в страната. Това

...
България премахна ограниченията за влизане на британци в страната. Това
Коментари Харесай

Британски всекидневник: Отивайте в Слънчев бряг – един от най-евтините курорти в Европа

България отстрани рестриктивните мерки за влизане на британци в страната. Това значи, че за задачата не е нужно да сте имунизирани.

Това е чудесна вест за британците, които възнамеряват да отидат на отмора в известния курорт Слънчев бряг – един от най-евтините в Европа, написа " Сън ".

Британското издание показва, че от 1 май всички забрани, наложени поради пандемията от Covid-19, ще бъдат вдигнати. Всички идващи в страната ще могат да влязат без документи за имунизация, за преболедуване или проби. От там показват, че маските към този момент не са наложителни в магазини и заведения за хранене.

Слънчев бряг постоянно участва в гласувания за най-евтина плажна дестинация в Европа. Проучване на Post Office от 2107 година го класира като най-евтиния курорт от общо 19. В него са съпоставени цените на 10 основни продукта като храна, питиета, слънцезащитен лосион, репелент против инсекти и ежедневник. Всичко това на Слънчев бряг коства 37 паунда.

Семействата, които желаят да отидат на евтина отмора, могат да си намерят преференциална оферта от 242 паунда на човек, до момента в който доста хотели със личен аквапарк имат оферти и за 241 паунда на човек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР