България прекъсна серията си от четири поредни загуби в квалификациите

...
България прекъсна серията си от четири поредни загуби в квалификациите
Коментари Харесай

1 година България няма победа: Не можахме да вкараме и на Черна гора в Подгорица

България прекъсна серията си от четири следващи загуби в квалификациите за Евро 2020. " Трикольорите " приключиха наедно 0:0 против Черна гора в Подгорица, като това бе десети мач без победа за тима - 1 година без цялостен триумф.

Така и двата отбора остават на дъното в група " А " с по 3 точки, като към момента нямат победа. Селекцията на Красимир Балъков изигра положително първо полувреме, а през втората част на два пъти Пламен Илиев се намеси уверено, с цел да попречи на черногорците да се разпишат.

" Лъвовете " започнаха по-активно срещата. В 3-ата минута Малинов опита удар от воле след меле в наказателното поле, само че прати топката над вратата.

В 7-ата минута вратарят на Черна гора Даниел Петкович избави тима си от гол. Недялков проби отляво и с съвършено центриране откри Галин Иванов в наказателното поле. Фланговият футболист обаче стреля едва и право в стража и той мазета.
Две минути по-късно последва ново безредие в наказателното поле на домакините, при което Кристиян Димитров и Марселиньо не съумяха да нанесат хубави удари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР