България преди няколко дни в лицето на премиера заяви, че

...
България преди няколко дни в лицето на премиера заяви, че
Коментари Харесай

Георг Георгиев Разкри: Ето Защо Борисов Привика Посланика Ни В Москва!

„ България преди няколко дни в лицето на премиера съобщи, че сме солидарни с сътрудниците ни, които взеха позиция във връзка с протичащото се във Англия. За нас са нужни още няколко обстоятелства и условия, с цел да експулсираме дипломатите си от Русия “, добави той.

Георгиев се надява да не се стига до по-голям спор и всички да седнат на масата на договарянията. „ Очевидно е, че когато става за случай, при който се заплашва живота на мнозина, няма по какъв начин да не сме загрижени “, добави той и разясни:

„ Не мисля, че може да се слага въпросът с кого е солидарна България “. Относно срещата Европейски Съюз – Турция във Варна и последвалото изрича на Бинали Йълдъръм, че Европейски Съюз не е дал положителни знаци за доближаване на турската страна с Европейски Съюз, Георг Георгиев съобщи, че другите политици може да интерпретират по друг метод срещата. „ Никой не си е представял, че която и да е от двете страни ще направи взаимни отстъпки със своите ползи. Най-важно бе Турция и Европейски Съюз да се върнат на масата на договарянията и това се случи “, сподели още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР