България поведе с 2:0 победи над Албания и си осигури

...
България поведе с 2:0 победи над Албания и си осигури
Коментари Харесай

България поведе с 2:0 на Албания в Купа Дейвис

България поведе с 2:0 победи над Албания и си обезпечи първи триумф в предварителна група „ А “ на шампионата от група III на зона Европа за Купа " Дейвис ".

Димитър Кузманов победи с 6:0, 6:0 Елби Мйещри за 39 минути игра. Така България поведе с 2:0 и си обезпечи успеха още преди срещата на двойки. В нея за България ще играят Димитър Кузманов и Васил Младенов.

Преди този триумф Адриан Андреев направи страховит дебют за националния тим на България. 16-годишният софиянец разгроми с 6:1, 6:0 Марио Зили за 41 минути. Мачовете се организират на кортовете на Търговска колегия " Локомотив " в Пловдив.

За спечелването на промоция България ще разчита на Димитър Кузманов, Александър Лазов, Васил Младенов и Адриан Андреев. Капитан на националите е Тодор Енев. България е в предварителна група „ А “ дружно с тимовете на Македония, Исландия и Албания.

От тази година тимовете от група III на зона Европа са разграничени в две групи и в Пловдив вземат участие общо осем тима. В група „ B “ попаднаха отборите на Андора, Кипър, Монако и Сан Марино. Победителите от двете групи ще играят край за промоция в горната група. Финалната среща ще се играе в събота от 11.00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР