България посрещна 2022 г. без тържества и заря на някои

...
България посрещна 2022 г. без тържества и заря на някои
Коментари Харесай

България в новогодишната нощ – как посрещнахме 2022 г.

България посрещна 2022 година без тържества и заря на някои места, само че с обилни илюминации на други. Светлинно шоу и концерти заместиха обичайна новогодишна заря в доста градове. Не липсваха и произшествия.

София посрещна уместно новата 2022 година, въпреки и без заря. Панорамната панорама и чистият въздух привлякоха софиянци в среднощ на Витоша.

Други избраха домашния уют на фамилията.

На площада в столицата нямаше концерт и заря, само че имаше светлинно шоу, въпреки и не в среднощ. Зад концепцията фасадата на Българска народна банка да се озари в цветове и светлини стои артистът Дони. Така с доста усмивки и въодушевление София изпрати остарялата година и даде старт на 2022 година

Празненствата в центъра на столицата не мина и без произшествия. Полицията задържа 53-годишен мъж с бойна граната, който заплашвал хората, че ще се взриви на площад „ Батенберг “. Крещял на хората да не се имунизират и да не носят маски, а по-късно е открит и автомобилът, с който се е придвижвал.

По информация на bTV в него са открити два револвера и черна тактическа жилетка. Задържаният твърдял, че са реплики.

В страната

България посрещна 2022 година с вяра. По традиция във Варна обилна заря освети небето.

В Благоевград хората на площада си пожелаха да бъдат по-здрави.

И в Ямбол имаше красива и богата заря.

В Бургас стотици танцуваха край градската елха. За втора поредна година нямаше нито огромен концерт, нито заря, само че илюминации и фойерверки озариха небето.

Русе не се отхвърли от обичайна заря и посрещна Новата година с фойерверки и хора. За положителното въодушевление се погрижиха специфичните посетители от Б.Т.Р.

Във Велико Търново със светлинно шоу вместо със заря беше посрещната новата година. Изви се и огромно новогодишно хоро пред елхата, а неконтролираната квартална заря се оказа още по-бляскава и шумна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР