България посреща Сърбия на 20 юни от 21:45 часа на

...
България посреща Сърбия на 20 юни от 21:45 часа на
Коментари Харесай

Звезда на Сърбия: Мачът в Разград е един от най-важните

България посреща Сърбия на 20 юни от 21:45 часа на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград в дуел от квалификациите за Евро 2024. Сръбският национал Филип Костич има вяра, че „ плавите “ ще реализиран по този начин значимата победа на българска земя, с която на процедура ще си обезпечат присъединяване на форума, който ще се организира идващото лято в Германия.

" Мачът в Разград е един от най-важните. Знаем какво ни чака. И една победа в този дуел ще ни приближи към задачата ни. Щастливи сме, че направихме отличен старт в квалификациите. Подготвени сме физически и футболно, а в дните до самия мач можем да се подобрим само психически ", съобщи крилото на Ювентус Филип Костич.
 
" Няма да бъде леко, само че както споделих – би трябвало да победим в Разград и с нови три точки да създадем още една крачка към класирането. В края на сезона или при започване на новия, е тежко за всеки. Както за нас, по този начин и за съперниците. Но треньорът раздели минутите за всеки от нас. Преди срещата във вторник имахме една добра интродукция във Виена (контролна среща с Йордания предишния петък). Тези, които не са играли до момента, получиха късмет да се потвърдят против Йордания и да потвърдят, че мястото им е в националния ", разяснява 30-годишният състезател.

" Всичко е наред. Най-важното е, че атмосферата в тима е добра. Ние сме единни и когато сме такива, можем да създадем доста. Деян Йовлевич сподели, че справедливо е получил поканата. Вкара два гола и това е доста значимо за самочувствието му. Играхме дружно в Айнтрахт Франкфурт, доста се веселя за него. Заслужаваше си всичко, което му се случва. Надявам се, че той ще продължи тази серия в България. Казах му да направи същото на мача в Разград ", добави един от най-опитните играчи в сръбския тим.

В мача с Йордания за първи път капитанската лента беше на ръката на Костич и той без никакво подозрение е благополучен от това: " Беше за първи път, само че чувството е необикновено. Пробуди още по-силни страсти в мене да се разпределям за герба, за фланелката и за страната Сърбия, приключи играчът с 54 мача за страната си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР